Grupo Marthe | Rent a Car in Granollers

RENT A CAR GRANOLLERS

GRANOLLERS

Camí Ral, 77
08402
Granollers, Barcelona.

Reserva el teu vehicle

*Tarifa caps de setmana.
He llegit i accepto la Política de Privacitat

Com Llogar un Cotxe a Granollers

Llogar un cotxe a Granollers et garanteix la llibertat de recórrer els seus encantadors carrers i descobrir els seus nombrosos atractius turístics. Aquest municipi, situat a la província de Barcelona, ofereix una gran quantitat de monuments i llocs imprescindibles que podràs visitar còmodament amb un dels nostres vehicles de lloguer.

Lloguer de Vehicles a Granollers

Consulta els nostres preus i descobriràs que llogar un vehicle a Granollers és una opció assequible i convenient. Comptem amb una àmplia flota dissenyada per adaptar- se a les teves necessitats i pressupost. Tant si necessites un cotxe espaiós per a viatges familiars com una furgoneta per transportar materials pesats, al Grupo Marthe tenim la solució perfecta per a tu.

La Nostra Flota de Vehicles a Granollers

Al Grupo Marthe, oferim una àmplia gamma de vehicles per satisfer totes les teves necessitats:

  • Turismes i Monovolums: Ideals per a desplaçaments per oci o motius laborals.
  • Furgonetes: Des de petites furgonetes de 2m³ fins a grans vehicles de 20m³, perfectes per a mudances o tasques logístiques.
  • Vehicles Industrials: Opcions personalitzades per a grans volums i càrregues especials.

Promocions Especials a Granollers

Al Grupo Marthe, oferim diverses promocions perquè llogar un cotxe a Granollers sigui més assequible:

  • Descomptes de fins al 30% en lloguers diaris.
  • Descomptes de fins al 35% en lloguers mensuals.
  • Tarifes reduïdes per a lloguers de cap de setmana.
  • Ofertes especials per a autònoms.

Opcions de Lloguer Flexibles

La flexibilitat és un dels principals avantatges de llogar un cotxe a Granollers. Oblida’t de les preocupacions de portar el teu propi vehicle o de lidiar amb possibles avaries. Els nostres vehicles estan sempre operatius i llestos per complir la seva funció, ja sigui per a viatges d’oci o transport de mercaderies.

Amb nosaltres, podràs gaudir de la confiança que tots els nostres vehicles han estat revisats per mecànics professionals, garantint la seguretat i comoditat per a tu i els teus acompanyants.

Mudances a Granollers

Si necessites fer una mudança a Granollers, llogar una furgoneta és l’opció més eficient i econòmica. Les nostres furgonetes estan disponibles en diferents mides i capacitats, adaptant-se a les característiques de la teva mudança. A més, comptem amb un servei d’assistència tècnica per resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir.

Les Nostres Altres Ubicacions

A més de la nostra oficina a Granollers, també pots trobar els nostres serveis a Badalona, Malgrat de Mar i Mataró. Això et permet més flexibilitat en la devolució de vehicles.

Llogar un cotxe a Granollers mai no ha estat tan fàcil i convenient. Troba el vehicle que millor s’adapti a les teves necessitats i gaudeix d’un servei de qualitat amb el Grupo Marthe.

Raul Candales Franch
2023-08-27
Kilian Alonso
2023-08-19
Salvador Sauleda
2023-07-25
Vicente Díaz
2023-07-01
Bona atenció i diversitat de vehicles.
Rafael Rodriguez GMAIL
2023-06-15

    Et truquem gratis

    Grupo Marthe | Rent a Car in Granollers

      Pide hora online